Menu

Conceptul ZEMA care s-a lansat in Romania in cadrul City Fashion Week 2019, unde peste 50 de creatori de moda au primit cu caldura bijuteriile noastre. El reflecta un angajament față de artă, cultură și tradiție și are scopul de a realiza un produs care ne rafinează sensibilitatea artistică și ne face viața de zi cu zi mai fericită. Toate bijuteriile din porțelan ZEMA au propriile desene și modele.

ZEMA a pornit din pasiunea unei familii pentru arta si estetism, pentru valorile atemporale cu care ne identificam si care ne modeleaza din interior spre exterior. Din dorinta de a arata ” frumosul” din fiecare unghi al existentei. Slefuind suflete, cultivand caractere. De altfel, familia deține o fabrică în Pálháza, in Ungaria. Fiecare pas al producției de bijuterii se face 100% manual, de către producătorii de porțelan. Formele inițiale sunt realizate de sculptori, pe baza schitelor ZEMA. Decoratiunile de bijuterii sunt realizate de artisti plastici si pictori de portelan. În plus, față de valoarea prelucrării manuale, exclusivitatea bijuteriilor este sporită și de aurul de 21 de carate folosit în decor și de platina de 23 de carate. Decorurile ZEMA sunt diverse, de la motivele orientale autentice, la art deco și art nouveau, chiar si baroc. Romanita Iovan si Catalin Botezatu se numara printre cei mai apreciati designeri romani care au apreciat si promovat produsele ZemaArt.

Marca a fost prezentata si primita cu succes în Paris, Londra, Viena și New York Fashion Week, precum și în Kuala Lumpur, Azerbaijan și Arabia Saudită. Fiti ZEMA, flacara care daruieste mai multa lumina spiritului!

Lansare colectie Zema - Primavare 2019

Misiunea noastră

Misiunea Zema este de a crea bijuterii care să facă fiecare moment mai vesel și mai colorat și să ne ajute la formarea stilului nostru prin angajamentul pentru artă, cultură și tradiție, prin faptul că ne inspirăm de la sculptori, pictori și alți artiști.

Creat pentru tine

Bijuterii fine create manual din porțelan folosind materiale decorative din aur de 21 de carate și platină de 23 de carate.

Testimonials

X

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Or