Informații de plată și livrare

Costul de livrare a coletului este de 30 RON. Transportul este gratuit pentru comenzile de peste 200 Ron.

Livrarea se face pe teritoriul României de către curieratul rapid GLS.

Costurile livrării complementare sunt suportate de Zema Art Romania

Livrarea mărfii se realizează în conformitate cu stocul existent, în maxim 5 zile lucrătoare. După comanda plasată veți primi un e-mail cu produsele comandate, urmat de un e-mail de confirmare a expediției către adresa Dvs.

 

Returnări si Garanție

Potrivit prevederilor legale în vigoare „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.”

În cazul returului trebuie să vă adresați serviciului pentru clienți webshop și să completați formularul de retur pe care puteți descărca de pe următorul link: aici (pentru accesarea PDF-lui este necesar folosirea programului Adobe Reader gratuit, pe care puteți descărca aici).
Completați toate câmpurile marcate, imprimați formularul și semnați la locul marcat.
Atașați formularul completat și semnat la produsul returnat.
Colegii noștrii vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil, după primirea returului.

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate înapoi la firma ZEMA BIJUTERIE SRL-D, pe propria Dvs. cheltuială, însoţite de documentul de înapoiere a mărfii (factura emisa in prealabil). Produsele trebuie să fie nepurtate, nevătămate, în starea lor nouă.

Garanţie accesorii. Garanţie comercială – 30 zile. În caz de deterioare în condiţii normale de expolatare, în primele 30 de zile de la cumpărare, prin prezentarea documentului de cumpărare (bon de casă, factură şi chitanţă), produsul va fi reparat fără contracost sau înlocuit cu unul identic. Garanţia şi perioada de conformitate este asigurată conform legii 449/2003 şi O.G. 21/1992 repulicată. Termenul de soluţionare a reclamaţiilor este de 15 zile de la data predării produsului la locul cumpărării, conform documentului de cumpărare.

Protecția consumatorului
http://www.anpc.gov.ro